Forgalomtechnikai tervezés

Forgalomtechnikai tervezés

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik a közúti szakterületen tervezési munkákkal. Okleveles közlekedésmérnök vezető tervezőnk 25 éves önálló tervezői gyakorlattal rendelkezik.

Vállaljuk közutak forgalomtechnikai, jelzőlámpás csomópontok szabályozástechnikai terveinek készítését, módosítását, engedélyeztetését.
Közmű rekonstrukció, útépítés és egyéb, a közutat igénybe vevő munkákhoz elkészítjük a vonatkozó rendeleteknek megfelelő forgalomkorlátozási, forgalomterelési, vagy közterület- foglalási terveket.
– Felmérjük, ill. beszerezzük a jelenlegi állapotra vonatkozó adatokat (alaptérkép, jelzőtáblák, burkolati jelek, jelzőlámpák és programozásuk, forgalomnagyság, menetrendszerű közlekedés stb.)
– A tervezés során egyeztetünk a megrendelővel és a hatóságokkal. Elkészítjük a tervet, mely a munka jellegétől függően egy vagy több ütemű, helyi, vagy hosszabb útvonalat érintő. Esetleg a meglévő jelzőlámpás csomópont szabályozástechnikai tervét kell módosítani, vagy ideiglenesen útszűkületi jelzőlámpa kihelyezése szükséges.
– Igény esetén beszerezzük a szakhatósági véleményeket, hozzájárulásokat.

Referencia munkáink:
– Budapest, VIII. kerület Fiumei út útépítés forgalomkorlátozási terveinek elkészítése, a munkavégzés idején kooperációs tárgyalásokon való részvétel, fedvénytervek készítése (2002.) a Strabag Rt. részére
– Székesfehérvár 8-as út meglévő és tervezett jelzőlámpás csomópontjainak összehangolása alvállalkozóként (2002.)
– Budapesten vízvezeték rekonstrukcióhoz, útfelújításhoz szükséges forgalomkorlátozási tervek készítése (2003-2006.)
– Közterület-foglalással járó események engedélyeztetéséhez szükséges forgalomkorlátozási tervek készítése: Sorstalanság filmforgatás, Récsei Bevásárlóközpont megnyitó fesztivál, ünnepi menet (2004.)
– Csatorna felújításoknál forgalomtechnikai szakági tervezőként működtünk közre (XIII: ker. Hegedűs Gyula u., Bulcsú u. Főmterv Zrt. 2006.)

Cégünk folyamatosan szerepel a köztartozásmentes adózók listájában, és a szükség szerinti tervezői munkaerő biztosítását is megoldjuk.

Örömmel vesszük, ha megbíznak a tevékenységükhöz szükséges közlekedési szaktervek készítésével. A tervezési díjat a konkrét helyszín, a tényleges munka ismeretében, a szükséges ráfordítási idő arányában állapítjuk meg. Hatékony munkavégzésre törekszünk és korrekt együttműködést ígérünk.

Back to Top